Værksted

Alle taler om god service - vi gør noget ved det!

Derfor giver vi altid: en tilbundsgående instruktion og kursus for piloter i de muligheder der er i de højteknologiske produkter vi forhandler. Instruktion i pasning og vedligehold, så piloten bliver opmærksom på, hvordan han forebygger, at unødvendige driftsstop opstår.

Derfor har vi altid: en servicestab som backup, der for det første leverer en ordentlig klargjort maskine, og som det andet kan noget med sine hænder og hoved, når og hvis der bliver brug for ham. Yderligere har han en ”vidensbase” at trække på, i form af mange og samarbejdsvillige kolleger. Hver teknikker har speciale, således han får et dybdegående kendskab til sit fagområde.

Derfor kan vi altid: rykke ud med en flåde af servicebiler, uanset om det gælder en traktor i Himmerland, en finsnitter i Norge eller en presser på Fyn. Det er utrolig vigtigt, servicemontøren kommer, som du regner med, og når det er helt nødvendigt kan trække på hans hjælp, også uden for normal arbejdstid. Serviceafdelingen kan træffes på vagttelefonen hele året rundt.

Farsø

Flemming Nielsen

Værkfører

E-mail: flemming@farmas.dk

Tlf: 51579915

Søren Erik Byrialsen

Værkfører

E-mail: seb@farmas.dk

Tlf: 40903275

Viborg

Søren Jensen

Værkfører

E-mail: soerenj@farmas.dk

Tlf: 51579924

Herning

Flemming Jensen

Værkfører

E-mail: flemmingj@farmas.dk

Tlf: 40379713

Brønderslev

Kristoffer Damsgaard

Værkfører

E-mail: kd@farmas.dk

Tlf: 40903286

Brochurer

Brochure: Farmas vintereftersyn 2023/2024

Vintereftersyn samlet ét sted! Så lige meget om du har en mejetærsker, traktor, sprøjte, såsæt eller havepark maskiner, så tjek vores eftersynsbrochure for 2023/2024. Her har du alt hvad du skal bruge og vide, samlet ét sted. Husk at bestille dit vintereftersyn i god tid, så kvitterer vi med rabat på timeløn og betalingsbetingelser!

Læs brochure

Brochure: Gode råd om bremser

Læs brochuren fra Dansk Maskinhandlerforening om vedligehold af bremser på påhængsvogne.

Læs brochure