Reservedele

Forsyningssikkerhed og ekspertise

På reservedelslageret hos Farmas finder du en række motiverede medarbejdere med stor indsigt og erfaring. Nøgleordet i afdelingerne er forsyningssikkerhed.

I mange situationer kommer du hastende ind til reservedelsekspeditionen i forventning om at møde den rette ekspertise og vejledning omkring hvilken del du konkret har brug for, og den så også findes på hylden.

Skulle det ske vi ikke har den pågældende reservedel, gør vi alt for at fremskaffe reservedelen og den vil i de fleste tilfælde være fremme næste morgen. Er problemet akut bliver der fundet en løsning f.eks. det at afmontere fra en udstillingsmaskine.

Farmas råder over et af de største reservedelslagre i Skandinavien med over 65.000 forskellige varenumre. I kraft af det har vi dagligt ekspeditioner til hele Danmark og Skandinavien.

Selvfølgelig er Farmas ligeledes helt fremme med de nyeste tekniske løsninger, når det drejer sig om søgning og bestilling af reservedele, bl.a. er vi permanent opkoblet på vore leverandører. Naturligvis har hver ekspedient sin egen PC med direkte adgang til server med produkt-informationer.

Reman

REMAN reservedele (genbearbejdede dele) overholder originalfabrikantens krav til kvalitet og ydeevne.
Da CNH Industrial anerkender den reelle betydning af at fremme en cirkulær produktlivscyklus, genbearbejder REMAN komponenter, og vi tilbyder kunderne en række REMAN reservedele (genbearbejdede dele) i overensstemmelse med vores tilgang til den cirkulære økonomi.

Se mere her

Originale reservedele

New Holland har udviklet en omfattende serie med originale reservedele for at holde dine maskiner i top stand med samme ydelse som på en ny maskine. Disse reservedele produceres efter samme høje standarder og af samme kvalitetskomponenter som på vores nye maskiner.

Se mere her

Se mere