(Aprilsnar) Pressemeddelese: Farmas - Forkørselsret

Endelig er de sidste detaljer faldet på plads og vi kan med glæde, i samarbejde med Færdselsstyrelsen (FSTYR), nu tilbyde en Farmas 4F- aftale.

”Farmas Fuldstændig fri – Forkørselsret” hedder konceptet der giver landmanden eller maskinstationen fuld forkørselsret i trafikken.

I aftes filmede vi denne korte koncept-video, der i praksis viser hvordan trafikanterne pænt respekterer de nye blå rotorblink, holder til side og tænder katastrofeblinket, så traktorføreren derved hurtigt kan komme videre med sit arbejde.

 

Det er en fantastisk løsning udtaler Underdirektør, Ole Rosengreen, der har fået aftalen i hus og fortsætter: Det er en løsning vi forventer meget af og som er nem at implementere. Bilisterne kender allerede de blå blink og det falder meget naturligt for dem, at holde ind til siden.

Og der er flere synergier uddyber han: Ja, vi har jo desværre tidligere, fra nogle trafikanter, oplevet en uhensigtsmæssig hilsen i form af en ”vertikal monteret langemand”, en såkaldt fuck-finger. Det tænker jeg også at en sådan aftale vil afhjælpe, så vi kan få lidt forståelse tilbage i trafikken.

De blå rotorblink er naturligvis patenteret og kan kun fås til New Holland traktorer da det passer rigtig godt sammen.

Farmas 4F aftalen kan tegnes i alle fire afdelinger, Brønderslev, Farsø, Viborg og Herning og de blå rotorblink kan købes for 599,- ex moms.

Tøv ikke med at ringe til din lokale afdeling på 9863 1766 og hør mere om de mange muligheder med en Farmas 4F aftale.