Vi søger lærling til Farmas Brønderslev

Vil du være en del af Danmarks bedste serviceteam? Vi søger en værkstedslærling, med tiltrædelse efter aftale. Som en del af vores 15 personers hold i Brønderslev forventer vi gode samarbejdsevner og en engageret indstilling og du skal have bestået grundforløbet.

Vi tilbyder en spændende læretid, hvor der i samarbejde med gode kollegaer er mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige fabrikater og produkter.

Skriftlig ansøgning sendes til værkfører Kristoffer Damsgaard på kd@farmas.dk med eksamensbeviser og relevante oplysninger, senest d. 23. februar 2024. Samtaler afholdes løbende.

Om Farmas:

Vi er med afdelinger i Farsø, Viborg, Herning og Brønderslev en af landets største New Holland forhandlere med speciale inden for salg og service af landbrugsmaskiner. I dag beskæftiger vi ca. 100 medarbejdere og servicerer kunder i Nord- og Midtjylland.

Vores primære kundegruppe er både store og mellemstore landmænd, maskinstationer, men også entreprenører, byggevirksomheder og det kommunale park/vej væsen med flere. Vi har en af markedets bredeste produktprogrammer med New Holland AG og CE, Kongskilde, Kverneland, MI, Kuhn, Hardi, Danfoil, Fasterholt, Dalbo, Giant og mange flere.